Per 2016 zal Kwekerij Da Capo in toenemende mate aandacht besteden aan een speciaal thema, t.w.Logo Da Capo Health

 

'Personal Wellness'

 

Over het algemeen is 'wellness': een bewust, zelf te sturen en continu in ontwikkeling zijnd proces voor het zo optimaal verkrijgen van 'fulfillment' van de onderstaande acht dimensies, die samen onze 'wellness' bepalen.....

 

dimensies personal wellness

- Emotional - Occupational - Intellectual - Environmental - Financial - Social - Spiritual - Physical -

 

Ahh! Wat! STRESS!

 

APRIL - MEI      WELLNESS

 

Direct een goede om de serie mee te starten, stress! Duidelijk dimensie overschrijdend. Maar wat er tegen te doen?

 

Groene ruimte

 

Groen ontstresst

 

Reeds in vele onderzoeken is aangetoond dat een groene leef- en werkomgeving, gevuld met planten, stress verlagend werkt.

Onlangs nog een studie aan Universiteit Leiden dat een natuurwandeling beter is na een drukke werkweek, dan een bezoekje aan de kroeg!(images/documenten/natuur helpt bij psychisch herstel - universiteit leiden.pdf).

 

En als de verzorging van deze planten dan ook nog eens niet teveel stress oplevert?! Vet cool, vetplanten!

U zult ongetwijfeld een mooie selectie kunnen maken uit ons boeiende assortiment.

 

 

 

Praktijkruimte

 

 

 

 

 

Ook ontspanning is belangrijk tegen stress, bijvoorbeeld middels een massage. Bent u nu niet het type om in sauna of spa rond te wandelen of een 'volvelds' massage te ondergaan, dan hebben we ook hiervoor een bijzonder aanbod kunnen regelen.

Een uitermate relaxte massage van ca. 45 minuten op alleen voeten en onderbeen, met speciale aandacht voor de belangrijkste triggerpunten en zones, die in relatie staan met de notoire stressgebieden op het lichaam.

 

U kunt u aanmelden of hierover meer informatie opvragen via ons e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , voor al onze speciale april/mei wellness aanbiedingen.